ЕКСПЕРТИ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА ПРОВОДЯТЬ ВИПРОБУВАННЯ ПРОТОТИПУ НОВОГО LAND ROVER DEFENDER У ПУСТЕЛІ НА ЧЕСТЬ ВІДНОВЛЕННЯ 65-РІЧНОГО ПАРТНЕРСТВА ДВОХ ОРГАНІЗАЦІЙ

Источник: ukrnovyny.com
Land Rover Defender
ЕКСПЕРТИ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА ПРОВОДЯТЬ ВИПРОБУВАННЯ ПРОТОТИПУ НОВОГО LAND ROVER DEFENDER У ПУСТЕЛІ НА ЧЕСТЬ ВІДНОВЛЕННЯ 65-РІЧНОГО ПАРТНЕРСТВА ДВОХ ОРГАНІЗАЦІЙ

Під час заключного етапу міжнародних випробувань прототип нового Land Rover Defender пройшов перевірку під наглядом експертів з тестування автомобілів з повним приводом з Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Напередодні свого дебюту цього року прототип нового автомобіля відвідав базу автопарку Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Інженери Land Rover продемонстрували своїм колегам з Червоного Хреста можливості автомобіля як на дорозі, так і на бездоріжжі. Спеціалісти гуманітарної організації випробували прототип у піщаних дюнах і на звивистому шосе Джебель Джайс, відчувши комфортне керування новим повнопривідним Land Rover на шляху до найвищої гори в ОАЄ.

Випробування в Дубаї відбулися одночасно з відновленням партнерства Land Rover з Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Це партнерство було започатковано 65 років тому, у 1954 році, коли перші спеціально адаптовані автомобілі Land Rover поступили на службу до регіону в якості мобільних диспансерів. Цьогоріч, у свій сотий ювілей, організація Червоний Хрест святкує «100 Років Надії». Протягом наступних трьох років партнерство Land Rover і Червоного Хреста матиме за мету готовність до стихійних лих та швидкого реагування на них у таких регіонах, як Індія, Мексика та Австралія.

Керівник відділу автопарку та логістики Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця Ілір Кошадж заявив: «Червоний Хрест щороку надає підтримку мільйонам людей, які потрапили у скрутну ситуацію. Наша організація присутня майже у кожній країні світу. Ми працюємо у найбільш важкодоступних місцях планети, часто у непрохідних місцевостях. Саме тому наші команди повинні бути готові до будь-яких викликів. Ми пишаємося тим, що залишаємося партнером Land Rover з 1954 року. Цього разу прототип  нового Land Rover Defender допомагатиме нам дістатися до соціально вразливих груп населення, які перебувають у стані кризи, де б вони не були та ким би вони не були».

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть