Чотири регіони України поки не готові до переходу на другий етап пом’якшення карантину

Источник: ukrnovyny.com
Чотири регіони України поки не готові до переходу на другий етап пом’якшення карантину

Чотири регіони України залишаються неготовими до переходу на другий етап пом’якшення карантину.

Про це свідчить проведений Міністерством охорони здоров’я аналіз епідемічної ситуації станом на 29 травня.

Відповідно до показників епідемічної ситуації в регіонах, а саме: інцидентності, завантаженості ліжок у закладах охорони здоров'я, визначених для госпіталізації хворих на COVID-19, і кількості тестувань на коронавірус, до другого етапу послаблення карантину залишаються неготовими Донецька, Львівська, Рівненська та Чернівецька області.

Відповідно до даних МОЗ, Волинська, Дніпропетровська та Закарпатська області, які вчора, 28 травня, ще були неготовими до послаблення карантину, можуть переходити до послаблення обмежень.

Нагадаємо, 20 травня Кабінет міністрів ухвалив рішення про запровадження в Україні адаптивного карантину з 22 травня по 22 червня з огляду на епідситуацію у регіонах.

Зокрема уряд ввів певні показники епідемічної ситуації в регіонах, а саме: інцидентність - це середня кількість випадків COVID-19 за останні 7 днів на 100 тис. населення, яка повинна становити менше 12 осіб на 100 тис. населення; завантаженість ліжок у закладах охорони здоров'я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, повинна становити менше 50%; кількість тестувань методом ПЛР та імуноферментого аналізу повинна становити більше, ніж 12 на 100 тис. населення протягом останніх семи днів.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть