Бойовики на Донбасі відновлюють позиції на ділянці розведення

Источник: ukrnovyny.com
терроризм ОБСЕ ООС
Бойовики на Донбасі відновлюють позиції на ділянці розведення

Російські окупаційні сили проводять відновлення колишніх позицій на ділянці розведення сил біля Петрівського. СММ ОБСЄ зафіксувала в цьому районі земляні та будівельні роботи.

Про це заявив постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні Євген Цимбалюк під час онлайн-засідання Постійної ради ОБСЄ.

За його словами, Росія продовжує підриват узгоджені у Парижі заходи щодо стабілізації безпекової ситуації на Донбасі, а без їхнього без втілення неможливо перейти до другого етапу - до заходів щодо реалізації політичних положень мінських домовленостей.

"Забезпечення повного і всеосяжного припинення вогню залишається критичним для виконання узгоджених висновків Паризького саміту в Нормандському форматі, що Росія продовжує не виконувати. Замість створення нових ділянок розведення сил, вона вдається до повернення сил: СММ помітила земляні та будівельні роботи на колишніх позиціях російських збройних формувань на ділянці розведення в Петрівському", - заявив Цимбалюк.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть