Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу після обстрілів поблизу Золотого

Источник: ukrnovyny.com
Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу після обстрілів поблизу Золотого

Російський Слідчий комітет завів кримінальну справу за вчорашніх боїв поблизу Золотого Луганської області.

Про це повідомляється на сайті Слідчого комітету.

В обстрілах Росія традиційно звинувачує українських військових. Російські силовики стверджують, що в результаті вчорашнього загострення в Луганській області були пошкоджені 13 будинків.

Також українську армію країна-агресор звинуватила нібито в обстрілі Донецька 15 лютого. За цим фактом порушено ще одне провадження.

Нагадуємо, вранці 18 лютого російські збройні формування атакували позиції підрозділів Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний на Луганщині. Окупанти застосовували ствольну артилерію калібрів 152 мм та 122 мм, міномети 120 мм, великокаліберні кулемети, танки і гранатомети різних систем.

Під вогневим прикриттям російські окупанти перейшли до активних наступальних дій і зробили спробу просування через лінію розмежування.

В результаті бою один військовослужбовець ЗСУ загинув, ще троє отримали поранення і двоє - контузію. Начальник Генерального штабу ЗСУ Руслан Хомчак заявив, що російсько-окупаційні війська таким чином хотіли захопити спостережні пункти Збройних сил України у зв'язку з п'ятою річницею боїв за Дебальцеве.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть