Чоловік відомої «волонтерки» Олени Суєтової незаконно виїхав з України

Источник: ukrnovyny.com
Чоловік відомої «волонтерки» Олени Суєтової незаконно виїхав з України

Псевдоволонтерка Олена Суєтова(Левченко) "порішала", через своїх «друзів» та організувала незаконний перетин кордону для свого чоловіка Олега Суєтова. Як стало відомо, він героїчно пробирався через камиші, плив, через річку, та перелазив через колючій дріт, який відділяє кордони країн. А потім вона ще бідкалась, що «він трохи порізав руки об дроти». Тобто ідеологія у "правильної" волонтерки Олени, дуже проста - хай там в Україні, хтось воює і вмирає, але не мій чоловік. І вже навіть цей факт ганебної втечі чоловіка багато про що говорить, а говорить він про подвійні стандарти і відкриває справжнє обличчя "правильної" волонтерки Олени.

Як відомо з відкритих джерел, Суєтова почала займатись волонтерством ще з 2015 року. До великого вторгнення країни агресорки Олена збирала гроші на лікування хворих дітей і сиріт, чим і заробляла собі на безхмарне життя. Звичайно що і дітям щось діставалось. Але ж з приходом війни, на таких псевдоволонтерів просто пролилась «золота злива».

Начебто правильні справи вона робила, коли долучилася до зборів для війська. Використовуючи донати знайомих і незнайомих меценатів і бізнесменів, збирала гуманітарну допомогу тільки відправляла її, якось за своїм власним розсудом тому кому сама рахувала правильним.

З початком повномасштабної війни 24.02.22 Олена Суєтова не вагаючись з великою кількістю біженців жінок і дітей виїхала до Польщі і там продовжила своє волонтерство. Бувало й так, що організовує вона партії гуманітарної допомоги, а на кордоні митники і прикордонники не пропускають тому що, при перевірці всіх документів бачуть, що відбувається завезення контрабанди під виглядом гуманітарної допомоги без сплати податків до бюджету України. Але і тут вона змогла вирішити проблему. Одним дзвінком брат Олени що служить в СБУ розблоковував «гуманітарний» вантаж і фури їхали далі. А потім ці товари військового призначення (взуття, форма та інше) виставляються на продаж в незрозумілих точках продажу. Хтось збагачується, а держава втрачає мільйони, від несплачених митних платежів. Првоохоронні органи до неї дістатися не можуть, бо волонтерка Олена перебуває в Польщі. А хлопці що йдуть на війну змушені купувати за власні кошти спорядження, якого їм не вистачає.

Зараз Олена Суєтова разом з чоловіком-втікачем вже знаходиться в Іспанії. І попри те, ще раніше вона отримала захист у Польщі, попросила захисту в Іспанії, а також допомогу від Королівства, на кшталт, медицину, іжу, кошти… І це тоді, коли багато хто з українських біженців дійсно потребує допомоги.

Тож хочеться запитати, як такі «великі волонтери» так підступно та підло діють по відношенню до своєї країни та українців?

Доречі, зараз, перебуваючи в Аліканте, Олена Суєтова знов зайнялася "правильним" волонтерством, мабуть тому що нічим іншим займатися не вміє та й справа ця прибутковіша. Вона намагається навколо себе «створити ореол благочинності», прикриваючись тим, що її особисто на це спонукав і наділив певними повноваженнями ПОСОЛ УКРАЇНИ в ІСПАНІЇ! Який звісно, зовсім не знає про існування даної особи…

Слушно було б запитати у Олени, а після перемоги України, чоловіка повертати, як збирається? Через річку знов чи у фурі, як "ГУМАНІТАРКУ"?

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть