Корнієнко про оновлення уряду: "бути новим обличчям недостатньо"

Источник: ukrnovyny.com
Корнієнко про оновлення уряду: "бути новим обличчям недостатньо"

До оновленого Кабміну мають доєднатись не просто "нові обличчя", а люди з управлінським досвідом.

Про це заявив голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко в ефірі програми "Свобода слова".

"Щодо нових облич. Ми не відмовляємось від цієї філософії. Проте виявилось, що просто бути новим недостатньо. Треба бути новим і досвідченим у чомусь. Ми очікуємо людей, які є новими по духу. Можливо з досвідом управлінським у сфері державної влади або у сфері бізнесу. У нас є певна система, внутрішня, ліфтів соціальних, вона вже працює", - сказав Корнієнко.

Водночас очільник партії назвав вдалим прикладом призначення Дениса Шмигаля на голову Івано-Франківської ОДА, а пізніше на віце-прем’єра із розвитку громад. Це, на його думку, доводить те, що нові люди можуть демонструвати ефективні результати роботи.

Як повідомляв УНІАН, 28 лютого голова Верховної Ради Дмитро Разумков скликав позачергове пленарне засідання парламенту на середу, 4 березня, на 16:00. Як повідомили в Офісі президента, глава держави звернувся до спікера з проханням включити до порядку денного засідання питання щодо розгляду декількох проектів законів та щодо Кабінету міністрів України.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть