Ще 13 країн відкрили свої кордони для українців

Источник: ukrnovyny.com
МИД Дмитрий Кулеба
Ще 13 країн відкрили свої кордони для українців

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявляє, що наразі для українців кордони відкрили 39 країн світу.

Про це Кулеба сказав під час онлайн-брифінгу.

Він нагадав, що минулого тижня українці могли відвідувати 26 країн, котрі є відкритими чи відносно відкритими для подорожей українців.

"Станом на зараз таких країн вже 39, тобто у нас відбулося збільшення. Я хочу наголосити, що не у кожному випадку йдеться про абсолютно вільний в'їзд. Потрібно дотримуватися певних правил, відповідно керуватися рішеннями органів влади цих країн, і тому я прошу уважно перед виїздом перевіряти інформацію про умови в'їзду, яка розміщена на карті (інтерактивна онлайн-карта подорожей світом для українців на час поширення пандемії коронавірусної інфекції COVID-19 - https://tripadvisor.mfa.gov.ua/)", - сказав Кулеба.

За тиждень ще 13 країн відкрилися для українців. Серед них - Болгарія, Словенія, ОАЕ, Ірландія, Мальдіви, Антигуа і Барбуда, Еквадор, Ямайка, Камбоджа, Коморські острови, Пакистан, Пуерто-Ріко.

Він повторив, що в'їхати у ці країни можна за умови дотримання певних правил.

Нагадаємо, раніше кордони для українців відкрили Туреччина, Сербія, Албанія, Північна Македонія, Чорногорія, Білорусь, Велика Британія, США, Мексика, Єгипет, Туніс, Республіка Корея, Ірак, Іран, Афганістан, Південний Судан, Ефіопія, Сомалі, Кенія, Замбія, Танзанія, Бурунді, Сейшельські острови, Багамські острови і Ліван.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть