"Ви обов'язково будете на Батьківщині": Зеленський звернувся до українців, які не встигли повернутися додому (відео)

Источник: ukrnovyny.com
"Ви обов'язково будете на Батьківщині": Зеленський звернувся до українців, які не встигли повернутися додому (відео)

Президент Володимир Зеленський пояснив співгромадянам, котрі наразі перебувають поза межами країни, як вони зможуть повернутися додому.

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Президент закликав таких осіб реєструватись у системі "Друг". Це допоможе дипломатам та спростить формування списків громадян, які мають терміново повернутися додому.

Зеленський зазначив, що ті, кому не вдасться зареєструватися, мають звернутися до українського посольства чи консульства на території країни перебування. Це можна зробити електронною поштою або ж за телефоном гарячої лінії.

Зеленський також заявив, що когось вдасться повернути швидше, а кого-то трохи пізніше, але все одно всі будуть на батьківщині.

"Для тих, хто полетів чартерними рейсами у відпустку на відпочинок: сьогодні держава надає максимальне сприяння туроператорам і перевізникам, щоб вони забрали українських туристів з найвіддаленіших куточків світу", - сказав президент.

Зеленський розповів, що на сьогоднішній день налагоджено планове повернення українців з Єгипту, ОАЕ, Домініканської республіки, курортних островів азіатсько-тихоокеанського регіону, Північної та Південної Америки.

Зеленський також додав, що українцям, які планують повернутися в Україну на власному авто чи автобусі потрібно уважно ознайомитись з обмеженнями в країнах, через які пролягатиме їх маршрут.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть