"Завжди можеш повернутися": Єлизавета II провела особисту розмову з принцом Гаррі

Источник: ukrnovyny.com
"Завжди можеш повернутися": Єлизавета II провела особисту розмову з принцом Гаррі

Британська королева Єлизавета ІІ провела чотиригодинні переговори зі своїм онуком принцом Гаррі, який разом зі своєю дружиною Меган Маркл 31 березня повністю складе з себе королівські повноваження і залишиться жити в Канаді.

Зустріч 93-річної Єлизавети II і 35-річного Гаррі відбулася у Віндзорському замку у неділю, 1 березня. Гаррі по приїзді з Канади зупинився в Фрогмор-котеджі, який знаходиться на території замку. Так що в гості до Її Величності він вирушив пішки. Як повідомляює The Sun, бабуся і онук разом пообідали і обговорили деякі питання.

Корольова, бажаючи налагодити відносини з «дезертиром»-онуком сказала йому, що в будь-який момент він може передумати - його люблять в сім'ї, і його повернення будуть раді вітати. Королева також сказала, що хотіла б частіше бачити свого правнука Арчі.

Раніше повідомлялося, що Єлизавета була вкрай засмучена тим, що Меган, яка днями приїде з Канади в Лондон, збирається залишити сина за океаном — під наглядом няні та своєї подруги, Джесіки Малруні.

Водночас королева дала зрозуміти, що повернення Гаррі та його дружини в родину буде можливо тільки за умови, що вони не будуть наживатися на своєму королівському статусі. Саме тому вона заборонила їм використовувати слово royal («королівський») у назві їх фонду.

Останнім офіційним заходом, на якому Гаррі і Меган з'являться на публіці разом з іншими членами королівської сім'ї стане служба у Вестмінстерському абатстві, яка відбудеться 9 березня.

Між тим все ще висить у повітрі питання фінансування цілодобової охорони Гаррі, Меган і Арчі. Раніше Канада офіційно відмовилася охороняти сімейство. Приставлені до них нині офіцери поліції будуть відкликані з 1 квітня цього року. Між тим, за результатами опитувань, понад 90% британців виступають проти того, щоб безпека герцога і герцогині Сассекських забезпечувалася коштом британських платників податків. І вимагають, щоб вони платили за неї самі.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть