"Був повний хаос і дурдом": українець з Єгипту розповів про паніку в готелях після виявлення коронавірусу у туристів

Источник: ukrnovyny.com
Египет Covid-2019
"Був повний хаос і дурдом": українець з Єгипту розповів про паніку в готелях після виявлення коронавірусу у туристів

Після того, як у готелі Reef Oasis Beach Resort в єгипетському Шарм-ель-Шейху в італійських туристів виявили коронавірус, почалася паніка. Люди почали масово знімати панічні відео, які заполонили соцмережі.

Про це розповів киянин Віталій Гребенюк, який після тижневого відпочинку в Шарм-ель-Шейху мав повернутися в Україну, але запланований рейс було скасовано.

За його словами, після новин про інфікування двох італійців, уряд Єгипту на чотири години відключив усі телефонні оператори в Шарм-ель-Шейху і всі прямі інтернет-лінії, щоб уникнути поширення панічних настроїв.

«Почалася паніка. Люди почали масово знімати панічні відео, які заполонили соцмережі. Багато хто просто кинулися збирати валізи і мчати в аеропорт, готові летіти куди завгодно, тільки б покинути країну. Був повний хаос і дурдом. Своєю чергою, уряд Єгипту на чотири години відключив усі телефонні оператори в Шарм-ель-Шейху і всі прямі інтернет-лінії. Жоден телефон у Шармі в цей період не працював. Звичайно, ніхто не розумів, що відбувається. Але, думаю, вони вчинили правильно. Це дозволило не розігнати паніку ще сильніше. Через три-чотири години всі трохи заспокоїлися, ситуація стабілізувалася», – розповів Гребенюк.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть