Гороскоп на березень: місяць удачі для Тельців і метушні для Козерогів

Источник: ukrnovyny.com
гороскоп
Гороскоп на березень: місяць удачі для Тельців і метушні для Козерогів

Перший місяць весни – період оновлення та очікуваних розвитків подій. Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп на березень для всіх знаків Зодіаку.

Овен

Стабільний місяць чекає на Овна у всіх сферах. Можлива навіть якась апатія і бажання відпочинку, що цілком можна дозволити. Астролог радить не робити нічого для кардинальних змін. Основне – зберегти досягнуте раніше. Самотні Овни запросять на побачення неординарну людину, але далі зустрічей відносини не зайдуть. Сімейні знаки будуть планувати кроки для майбутніх досягнень, планувати покупку нерухомості і переїзд. В роботі знак чекає спокійний період, зазначений планомірними виконаннями завдань і отриманням прибутку.

Телець

Березень – місяць удачі, спокою, радісних звісток. Для отримання подарунків долі Тельцю нічого не потрібно буде робити. Ви завжди будете в потрібний час у потрібному місці, насолоджуйтеся прихильністю зірок. В середині місяця на вас чекає захоплююча туристична поїздка в колі рідних людей, друзів. В кінці місяця в будинок нагрянуть гості з іншого міста. Приємне проведення часу виявиться ще й корисним. В любові у Тельців – період гармонії та взаємності, що позитивно позначиться на психоемоційному настрої знака.

Близнюки

Для Близнюків вищі сили притримали робочі завдання, які в березні 2020 накриють з головою. Часу ні на що інше вистачати не буде, але фінансовий результат дозволить обдарувати близьких людей подарунками і себе не образити. В середині місяця можлива відповідальне відрядження, за результатами якої чекайте підвищення в посаді. Сім'я може висловлювати претензії з приводу зайнятості, але перспектива спільного відпочинку на закордонному курорті пом'якшить настрій домочадців.

Рак

Фізичні та емоційні сили потрібні Раку для перемоги над проблемами в березні 2020 року. Ви будете крутитися, як муха в окропі, щоб встигнути виконати намічені плани і приділити час вимогливою другій половині. Особисті відносини Раку в березні будуть під ударом, який витримають тільки міцні, перевірені часом пари. Решта гідно пройдуть період розставання, звільнивши місце для нових взаємних почуттів. Уваги потребують і старші члени сім'ї. Раку доведеться витратитися фінансово для підтримки здоров'я рідних людей. Світла смуга не за горами, і удача вже на порозі вашого будинку.

Лев

Ділові відносини – сфера, в якій Лев досягне успіху в перший весняний місяць. Йому немає рівних у професійних знаннях. Ви – чудовий керівник і виконавець, без вас робота просто стоїть на місці. Заслужені визнання і нагороди в робочому напрямку вплинуть на ваш і без того гордовитий характер. Як завжди, під удар потраплять близькі люди, члени сім'ї, які потребують вашої уваги і тепла. Змініть гнів на милість, знімайте корону біля входу в свій будинок, і відносини почнуть приносити задоволення і радість.

Діва

Захоплення творчістю, новим хобі або звичною справою допоможе Діві пережити емоційне напруження, що виникло в роботі. Ви досить напрацювалися для того, щоб дозволити собі розслабитися. Однак відпустки не передбачається, доведеться черпати сили з внутрішніх резервів – улюбленого заняття і сім'ї. Рідні люди нададуть всіляку підтримку і розуміння в сформованій ситуації. На самотніх Дів чекає доленосна зустріч, яка покладе кінець самотності і смутку.

Терези

Підбивання підсумків, оцінка ситуації і вчинків очікує на Терези в березні 2020 року. Ви переглянете свої погляди щодо відносин, визнаєте свої помилки, станете на шлях виправлення. Єдине місце, де удача не підведе – робота. Тут не передбачається ніяких проблем. В іншому будьте готові оперативно реагувати на події навколо. Особисті стосунки – ваша тривога і біль. Зумівши пробачити і отримати прощення, ви забезпечите собі комфортне життя, наповнене розумінням та любов'ю. Вашої уваги потребують діти. Не відмовте їм допомоги, це вкладення в майбутнє.

Скорпіон

Скорпіону доведеться проявити свою хватку, діловитість, вміння вести переговори, щоб досягти успіху в березні 2020 року. У роботі ви вступите в чесну боротьбу, в якій здобудете перемогу. В особистих стосунках спокій буде змінюватися бурхливою пристрастю. Пари зі стажем гідно витримають розбіжності. Ті, хто нещодавно у відносинах потраплять під вплив партнера і будуть замислюватися про правильність свого вибору. Березень не є небезпечним з точки зору розставання. Якщо і доведеться приймати рішення – вони будуть схвалені обопільно, до взаємного комфорту.

Стрілець

У березні Стрілець буде ретельно планувати життя, тому буде встигати скрізь і у всьому. На цей час добре планувати відвідування державних інстанцій, переоформлення юридичних документів. Зірки протегують паперовим справам, використовуйте цей час ефективно. Сімейним Стрільцям у березні пощастить насолоджуватися гармонією, а одиноких знаків чекає безліч знайомств, зустрічей, контактів. Не відмовляйтеся від запрошень, велика ймовірність зустрічі своєї долі.

Козеріг

Метушня, піклування, вирішення питань очікує Козерога в Березні 2020 року. Ви потребуєтесь про все і одразу: сім'ю, колектив, далеких і близьких родичів. Згадають про вас і друзі, яким без вас також здасться сумно. Бурхлива діяльність, активність втомить вас. До кінця місяця захочеться тиші і самоти. Кохана людина обрадує шикарним подарунком. Зверніть увагу на здоров'я, можливо, буде потрібно звернення до лікаря.

Водолій

Початок весни буде спокійним для Водолія. Всі сфери життя відкриті гладкими дорогами, а почуття гумору знака допоможе ставитися до дрібниць з часткою іронії. Професійна діяльність вийде на передній план, відкривши нові горизонти в досягненні цілей. Місяць вдалий для фінансових вкладень, зміни іміджу, звернення в салон краси. Вдалими будуть поїздки, подорожі, прогулянки вихідного дня. Побутові сутички в сім'ї будуть гаситися м'якістю, стриманістю знака, який цінує свій тил.

Риби

Енергія Риб в березні буде плескати через край. Прилив сил і бажання змін допоможуть зрушити з місця справи, відкладений до нових віників. Риби досягнуть успіху у всьому: особистих стосунках, роботі, сім'ї. Астролог радить з обережністю впускати нових людей у своє життя. Не слід в цей період довіряти першим зустрічним. Тільки перевірені часом відносини не викличуть підозри. Бережіть коханої людини, вас дуже цінують і балують.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть