Lacoste Iconic Women: перша виключно жіноча колекція вже доступна в бутиках бренду в Україні

Источник: ukrnovyny.com
Lacoste LacosteIconicWomen
Lacoste Iconic Women: перша виключно жіноча колекція вже доступна в бутиках бренду в Україні

Натхненна стилем двох легенд спорту колекція розкриває уявлення Lacoste про сучасну жінку

Французький бренд Lacoste вперше випустив колекцію, створену виключно для жінок, – Iconic Women. У центрі її уваги – цілеспрямовані жінки, які хочуть зберігати елегантність і свободу в кожному русі. Вони створюють осмислений життєвий шлях, у них амбітні плани і яскраві мрії. Колекція Lacoste Iconic Women розкриває унікальність жіночності в балансі, не перебільшуючи і не приховуючи цю сторону особистості.

Колекція Iconic Women переосмислює стиль двох всесвітньо відомих француженок, легенд світового спорту та ікон стилю ХХ століття: переможниці Європейського турніру з аматорському гольфу Сімони Тьон де ла Шаме і шестиразової чемпіонки Вімблдону Сюзанн Ленглен.

У дизайні одягу, шкіряних сумок та інших елементів знайшли відображення витонченість Сімони і свобода в поєднанні з жіночністю Сюзанн. Колекція Iconic Women – це одяг для сучасних жінок. Кожна може обрати свій стиль: елегантний поза часом, натхненний міською атмосферою або націлений на індивідуалізм.

У колекції представлені класичні поло з відкритим коміром, світшоти з довгим рукавом, широкі штани, сукні прямого силуету і під пасок, спідниці, шкіряні вертикальні сумки-шоппери, спортивне взуття та аксесуари. Елементи одягу поєднують м'який бузковий, рожевий і білий кольори з вкрапленнями червоного, морського синього, темно-сливового.  

Колекцію Iconic Women вже можна придбати в бутиках Lacoste у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі та Харкові.

 

Представлений асортимент моделей колекції може відрізнятися локально. Наявність моделей і кольорів уточнюйте в бутиках Lacoste України або на офіційному сайті www.lacoste.ua.

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть