Місто, де народилася Леся Українка, запрошує на Lesia Grand Fest

Источник: ukrnovyny.com
Lesia Grand Fest
Місто, де народилася Леся Українка, запрошує на Lesia Grand Fest

Щороку в м. Новоград-Волинський на Житомирщині відбувається фестиваль Lesia Grand Fest. Цьогоріч подія проходитиме 28-30 червня 2019 року. Організатор події - ГО «Фундація Широкопояс». Фестиваль пройде за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Відомі українські гурти «СКАЙ», «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» і «AVIATOR» виступатимуть на фестивалі, а хедлайнером заявлена група «Антитіла». Серед артистів також будуть закордонні виконавці, такі як гурт «NAVI BAND» із Білорусі і «DENORM» із Молдови. На фестивалі під відкритим небом буде сім локацій, які включатимуть лаунж-зону для відпочинку, розважальну зону для дітей, локацію з кухнею на будь-якій смак, навіть наметове містечко для прихильників активного відпочинку. Відвідувачі матимуть змогу зустрітися з відомими музикантами, а також заплановано проведення свята фарб Холі і забігу дружби та єднання.

На фестивалі за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні буде представлено Креативну територію ЄС, де кожен бажаючий зможе дізнатися більше про ЄС, європейські цінності та культуру, насолодитися відпочинком у зірковому наметі на м’яких пуфах. Також гості фестивалю зможуть зробити селфі в спеціальній фотозоні та взяти участь у інших творчих активностях для дітей.

«Багато музичних гуртів виступатимуть на сцені фестивалю під відкритим небом Lesia Grand Fest 2019. І саме місто, в якому народилася Леся Українка, вкотре стане місцем зустрічі музикальних фанатів, підтримка яких допомагає створювати соціальні проекти. Сплетення традицій і сучасності відповідає цінностям ЄС. Ми раді надати свою підтримку щорічному Lesia Grand Fest 2019 і звемо гостей до нашої Креативної території», – коментують у Представництві ЄС в Україні.

Локацією фестивалю під відкритим небом стане Солдатський пляж міста Новоград-Волинський. Щоденно музикальні події розпочинатимуться о 15:00. Продаж квитків на фестиваль вже відкрито. Детальну програму  Lesia Grand Fest  2019 можна дізнатися на сторінці Facebook: https://www.facebook.com/LesiaGrandFest

Активності на фестивалі Lesia Grand Fest відбудуться за підтримки Представництва Євросоюзу в Україні в рамках проекту підтримки культурних та спортивних ініціатив в Україні.

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть