П'ятеро українців вилікувались від COVID-19 за кордоном

Источник: ukrnovyny.com
Минздрав Covid-2019

Станом на вечір 18 березня коронавірус SARS-CoV-2 був виявлений у 18 громадян України за кордоном. П'ятеро з них вже одужали, одна українка померла, 12 – проходять курс лікування, повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ.

Четверо з п'яти тих, хто видужав, лікувалися в Японії, один – в Італії. Єдиний летальний випадок також припадає на Італію – 13 березня там померла інфікована коронавірусом українка.

П'ятеро українців проходять курс лікування в Німеччині, по двоє – в Польщі та Італії. У Домініканській Республіці, Об'єднаних Арабських Еміратах та Молдові лікуються по одному українцю.

862 громадянина України перебувають на карантині за кордоном. Абсолютна більшість з них – 830 людей – у єгипетських готелях. Також українців відправили на карантин у Бразилії (16 осіб), Німеччини (сім осіб), Домініканській Республіці (троє), ОАЕ (троє), Молдові (двоє) і Румунії (одна людина).

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть