Turkish Airlines отримала премію APEX у номінації «Пятизіркова міжнародна авіакомпанія 2020 року»

Источник: ukrnovyny.com
Turkish Airlines
Turkish Airlines отримала премію APEX у номінації «Пятизіркова міжнародна авіакомпанія 2020 року»
Авіакомпанія Turkish Airlines, пасажири якої можуть подорожувати до 126 країн світу, отримала премію від однієї з найбільш надійних і видатних авіаційних організацій APEX (Airline Passenger Experience Association) у номінації «П'ятизіркова міжнародна авіакомпанія 2020 року». Прагнення авіакомпанії Turkish Airlines надавати своїм пасажирам послуги вищого класу було підтверджено організацією APEX - повідомляє сайт UTG.
9 вересня експерти туристичного бізнесу зібралися на вручення премій APEX/IFSA в найбільшому виставковому центрі Лос-Анджелеса, де був оголошений офіційний рейтинг авіакомпаній від організації APEX™. У період з липня 2018 року по червень 2019 року пасажири в усьому світі оцінювали понад мільйон польотів майже 600 авіакомпаній. Категорії оцінювалися за п'ятизіркового шкалою в п'яти підкатегоріях: зручність крісел, обслуговування на борту, харчування та напої, розваги та Wi-Fi. За результатами опитувань авіакомпанія Turkish Airlines отримала п'ять зірок втретє поспіль.
Голова правління та виконавчого комітету авіакомпанії Turkish Airlines Ількер Айджі сказав:
«Авіакомпанія Turkish Airlines прагне досконалості в усіх аспектах послуг для своїх гостей. Оновлений бізнес-клас у наших нових лайнерах Dreamliner, абсолютно новий досвід подорожей з аеропорту «Стамбул», нової домівки авіакомпанії, вийняткова якість послуг на борту – і це не кінець, адже ми тільки в процесі змін. І ми раді бачити, що наші пасажири оцінюють наші зусилля п'ятьма зірками. Ми висловлюємо подяку організації APEX і всім нашим пасажирам за визнання наших зусиль і за присудження нам найвищої премії втретє поспіль».
Організація APEX є першою рейтинговою програмою, яка при складанні рейтингів покладається виключно на відгуки пасажирів про такі підкатегорії, як обслуговування, розваги, зручність сидінь і Wi-Fi.
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть