Лукашенко відправив у відставку уряд Білорусі

Источник: ukrnovyny.com
Лукашенко відправив у відставку уряд Білорусі

Президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав указ про відставку діючого складу уряду.

Як повідомляє БЕЛТА, вранці 3 червня Лукашенко провів нараду, на якій обговорювалися пропозиції щодо нового складу уряду. Лукашенко пов'язував відставку кабінету міністрів з майбутніми виборами президента.

Президент Білорусі відзначив, що зміни складу уряду не буде значним: "Очікувати, що тут революція відбудеться при зміні уряду не слід".

Лукашенко уточнив, що планувати оновлення білоруського уряду він почав ще півроку тому, повідомляється на сайті президента Білорусі.

Глава держави сказав, що тоді вже до уряду прийшли нові міністри, а колишні були звільнені або за їхнім власним бажанням у зв'язку з переведенням на нову роботу або ж через невиконання обов'язків.

"Ті, хто сьогодні з такими обсягами в цей кризовий період не може впоратися, їх, звичайно, треба замінити і направити на іншу роботу", - додав Лукашенко.

Він також зазначив, що масштабних змін в складі уряду не буде, оскільки в країні зараз криза через пандемію коронавірусу.

"Просто через хворобу, інших причин люди йшли на менш об'ємну роботу. І півроку ми формували новий склад уряду. Тому очікувати, що тут революція відбудеться під час зміни уряду, не слід", - уточнив Лукашенко.

Він заявив, що країна повинна активніше працювати, особливо в сфері економіки, для того щоб вийти з мінімальними втратами із кризи. Водночас, на його думку, Білорусь "вивернулася, викрутилася в ситуації з пандемією".

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть