Трамп незадоволений ставленням ВООЗ до Сполучених Штатів

Источник: ukrnovyny.com
Дональд Трамп ВОЗ
Трамп незадоволений ставленням ВООЗ до Сполучених Штатів

Президент США Дональд Трамп заявив, що Всесвітня організація охорони здоров'я має змінити своє ставлення до США та інших країн, або Вашингтон ухвалить рішення про свій вихід з організації.

«Вони мають навести у себе порядок. Вони мають робити свою роботу краще. Вони мають бути більш чесними з іншими країнами, включаючи США, або ми більше не будемо мати з ними справу», - цитує Reuters заяву Трампа перед журналістами у Білому домі.

Раніше Трамп направив Всесвітньої організації охорони здоров'я лист-ультиматум і пригрозив повністю припинити її фінансування через погану роботу в умовах пандемії.

Організації президент дав 30-денний термін на «суттєве поліпшення ситуації». В іншому випадку, каже Трамп, ВООЗ ризикує втратити мільйони доларів фінансування і членство США в цілому.

Сьогодні Асамблея Всесвітньої організації охорони здоров'я ухвалила резолюцію із закликом оцінити ефективність реакції на епідемію зі сторони урядів країн світу та міжнародних організацій.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть