У Пакистані розбився пасажирський літак Airbus A320: на борту було близько сотні людей

Источник: ukrnovyny.com
У Пакистані розбився пасажирський літак Airbus A320: на борту було близько сотні людей

22 травня в пакистанському місті Карачі зазнав аварії літак Пакистанських Міжнародних авіаліній. На його борту була понад сотня людей. Попередньо, там було 99 пасажирів та 8 членів екіпажу.

Про це пише CNN із посиланням на Міністерство авіації країни.

Рейс PK-8303 здійснював внутрішній рейс. Він вилетів з Лахора і мав приземлитися о 14:30 за місцевим часом в Карачі, але пропав безвісти з радара, повідомив представник Пакистанських авіаліній Абдулла Хан.

Flight Radar повідомляє, що йдеться про літак Airbus A320. Він спробував приземлитися, але потім знову піднявся. Після цього зв'язок з ним був втрачений.

Центр оцінки авіаційних подій авіалайнерів JACDEC повідомляє, що літак зазнав аварії під час другої спроби приземлитися. Там кажуть, що записи свідчать: пілоти подали сигнал лиха, коли зіштовхнулися з проблемами з двигуном.

У соцмережах повідомляють, що літак впав на будинки та публікують відео з місця аварії. 

Аварія сталася за кілька днів після того, як Пакситан відновив комерційні рейси після карантинних обмежень через коронавірус. 

Раніше в країні вже ставалися авіатрощі. 2010-го року літак, експлуатований приватною авіакомпанією Airblue, зазнав аварії під Ісламабадом. Усі 152 людини на борту загинули, що стало найстрашнішою повітряною катастрофою в історії Пакистану.

2012-го року Boeing 737-200 пакистанської компанії Bhoja Air зазнав аварії через погагу погоду, коли сходив на посадку в Равалпінді. Усі люди на борту загинули - 121 пасажир і шість членів екіпажу.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть