картопля

11 октября
18:00
Картопля очолила список найдорожчих овочів світу Мир
До всесвітнього дня вегетаріанства видання Conde Nast Taveller зробило підбілку 5 найдорожчих овочів, серед яких є картопля, гриби, хмелеві шишки, корінь васабі та шпинат.
17 сентября
13:46
В Україні знову подорожчала картопля Экономика
Різке зростання ціни на картоплю в Україні спричинене дефіцитом на ринку. Про це повідомляє керівник відділу продажу картопляного підприємства Сергій Бородавко.
13 сентября
16:42
В Україні зросли ціни на картоплю Экономика
Протягом останнього тижня помітно зросли ціни на картоплю.
01 сентября
11:30
Стало відомо, коли на українців чекає дефіцит картоплі Экономика
Цьогорічний врожай картоплі засмутив аграріїв. Експерти попереджають про можливий дефіцит овочів взимку, адже у багатьох регіонах він виріс низькоякісним.
26 августа
15:02
Стало відомо, як зміняться ціни на картоплю Экономика
Попри збільшення пропозиції картоплі під час масового копання, гуртова ціна на неї поки що втримує позиції на півдні України – 4-5.5 грн/кг. На низьких рівнях тримаються ціни на перці та томати.
22 марта
15:11
В Україні виведено унікальні сорти картоплі Общество и культура
Селекціонери науково-виробничого об’єднання «Чернігівеліткартопля», що в смт Седнів Чернігівської області, вивели екзотичну картоплю з фіолетовим та червоним м’якушем. Наразі нові сорти готують до реєстрації в державному реєстрі рослин.
01 декабря
17:45
УАВК наполягає на забороні всіх видів картоплі, крохмале та картоплепродуктів із Росії Экономика
Українська асоціація виробників картоплі (УАВК), що об`єднує понад 50 підприємств і В2В-компаній, які працюють у сегменті промислового картоплярства, надіслала Департаменту санкційної політики України лист – обґрунтування необхідності розширення санкційного списку товарів походженням із Росії.
1