Нідерланди

13 сентября
12:43
Справа МН17: сьогодні у Нідерландах - чергове засідання суду Мир
У Нідерландах в судовому комплексі «Схіпхол», де проходять слухання у справі МН17, в понеділок, 13 вересня, о 10:00 за місцевим часом відбудеться чергове судове засідання у справі МН17.
25 мая
10:04
В Нідерландах виявлено спалах пташиного грипу Мир
У голландському муніципальному окрузі Верт було виявлено ​​спалах пташиного грипу. Міністерство сільського господарства вважає, що причина криється у високопатогенному штамі типу H5.
05 января
16:47
У Нідерландах з голок новорічних ялинок варять пиво Мир
У Нідерландах варять ялинкове пиво, використовуючи для цього голки з новорічних ялинок, які більше не потрібні господарям. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні Рейнауд Наутен.
28 октября
17:58
У Нідерландах з’явився новий тренд – обійми з коровами для зняття стресу Мир
У Нідерландах з’явився велнес-тренд по зняттю стресу. Практику назвали «koe knuffelen», що в перекладі з голландського означає «обіймати корову». За словами прихильників цього тренду, тепле тіло і великий розмір корів сприяє заспокоєнню і виробленню гормону окситоцину, який, своєю чергою, допомагає в боротьбі зі стресом. Відповідну послугу надають кілька ферм по всій країні.
1