кавуни

23 сентября
13:18
На Одещині вулиці завалені кавунами Общество и культура
В Одеській області в цьому році зібрали високий урожай баштанних – кавунів і динь. Цьому сприяла сприятлива дощова погода в травні і червні.
29 июля
11:33
Стало відомо, коли очікувати спад цін на кавуни Экономика
Запізнення сезону кавунів цього року, яке було спричинене несприятливими погодними умовами, означає, що дешевшати баштанні культури почнуть також пізніше.
26 июля
17:16
Стало відомо, скільки коштують кавуни в Україні Экономика
Гуртова ціна на перші українські кавуни – 8-15 гривень за кілограм. На ринки завезли херсонські кавуни за 15 грн/кг. У супермаркетах розпродують вирощені під плівкою в середньому за 17 грн/кг. Також торгують кавунами з Азербайджану. Коштують вони 17,95 грн/кг.
23 июля
13:16
В Україні кавуни перевірено на нітрати Общество и культура
В Україні розпочинається сезон кавунів і ця солодка ягода уже з’явилася прилавках магазинів. Деякі українці вирішили перевірити перші кавуни на вміст нітратів і результат їх дещо шокував.
14 июля
14:42
Стало відомо, скільки в Україні коштують перші кавуни Экономика
На поточному тижні на українському ринку в продаж надійшли перші партії кавунів ранніх сортів. За інформацією виробників, сезон кавунів цього року почався майже на 2 тижні пізніше, ніж роком раніше, через несприятливі погодні умови.
06 июля
14:33
Стало відомо, коли в Україні розпочнеться сезон кавунів Общество и культура
Погода вносить свої корективи в продуктовий кошик – ціни на деякі фрукти, ягоди, овочі та інші сільгосптовари постійно змінюються, але при цьому, не дивлячись на очікування, сильно не падають.
1