«Укрнафтобуріння» направило до місцевих бюджетів 16 млн грн рентних платежів за 1 квартал 2021 року

Источник: ukrnovyny.com
Укрнафтобуріння
«Укрнафтобуріння» направило до місцевих бюджетів 16 млн грн рентних платежів за 1 квартал 2021 року

Протягом січня-березня 2021 року загальна сума рентної плати, здійсненої компанією ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння» за користування надрами для видобування нафти, природного газу і газового конденсату, склала 326 млн грн. До місцевих бюджетів направлено 16 млн грн з цієї суми.

За результатами 2020 року УНБ увійшло до топ-200 платників податків України і зайняло 35 місце в рейтингу. Загальна сума податкових платежів компанії склала понад 1,95 млрд грн. З них рентні платежі УНБ за користування надрами у 2020 році перевищили 882 млн грн.

«Можливість направляти кошти до місцевих бюджетів стає особливо важливою в період, коли необхідна підтримка в довгостроковій боротьбі з пандемією. Ми в повному обсязі виконуємо всі передбачені законодавством фінансові зобов'язання перед державою і раді, що можемо залишатися надійними партнерами для громад, на території яких ведеться виробнича діяльність компанії», – зазначив керівник фінансового департаменту ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння» Віталій Дороган.

 

Довідка:

ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння» – одна з найбільших приватних газовидобувних компаній в Україні. З 2010 року розробляє Сахалінське нафтогазоконденсатне родовище (Краснокутський район, Харківська область).

Основні напрямки діяльності компанії – видобуток природного газу, газового конденсату та нафти. Компанія експлуатує 33 газоконденсатних та нафтогазових свердловин. В рамках договорів про спільну діяльність додатково експлуатує 10 газоконденсатних свердловин. Обсяг видобутку газу УНБ у 2020 році склав 725,4 млн м3, нафти і конденсату – 80,8 тис. т.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть