Дощ зі снігом та до 13° тепла: прогноз погоди на сьогодні

Источник: ukrnovyny.com
Прогноз погоди
Дощ зі снігом та до 13° тепла: прогноз погоди на сьогодні

Сьогодні по Україні очікуються опади - як дощ, так і сніг. На півдні буде тепліше - до 13 граусів вище нуля. Про це повідомив Укргідрметцентрі.

За прогнозом погоди від синоптиків, 8 грудня в Україні, крім південного сходу, дощ, у північних та Вінницькій областях з мокрим снігом, на заході країни переважно сніг.

У північних, Вінницькій, Черкаській областях ожеледь, місцями налипання мокрого снігу; у західних, північних та Вінницькій областях на дорогах ожеледиця.

Вітер переважно північно-східний (у східних обаластях - південно-східний), 7-12 м/с.

Температура у західній частині вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу; на півночі країни, Вінниччині та Закарпатті вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу; на решті території вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°, на Херсонщині та в Криму до 13° тепла.

Погода у столичному регіоні

На Київщині сьогодні мокрий сніг та дощ, ожеледь, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура протягом доби на Київщині від 2° тепла до 3° морозу, у столиці протягом доби 0-2° морозу.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть