Forbes Україна вперше після перезапуску склав рейтинг найбагатших українців

Источник: ukrnovyny.com
рейтинг Forbes
Forbes Україна вперше після перезапуску склав рейтинг найбагатших українців

Російський Forbes на основі матеріалів українського журналу опублікував 15 найбагатших українських бізнесменів.

"На першому місці опинився гірничо-металургійний магнат Рінат Ахметов. Його статки оцінили у 2,8 мільярда доларів. У виданні зазначають, що у порівнянні з піковим 2013 роком статки Ахметова скоротилися майже у 6 разів", - йдеться у повідомленні.

На другому місці опинився власник "Інтерпайп" Віктор Пінчук із 1,4 мільярда доларами.

На третьому місці - п'ятий президент Петро Порошенко так само з 1,4 мільярда доларами. У 2014 році Forbes оцінював його статки в 1,3 мільярда доларів. Наступні 5 років американська версія видання не включала Порошенка до переліку мільярдерів.

До українських бізнесменів, які мають статки не менше, ніж мільярд доларів, також потрапили власники "Епіцентру" Олександр і Галина Гереги (1,3 мільярда доларів), один зі співвласників групи "Приват" Геннадій Боголюбов (1,2 мільярда доларів), засновник "Миронівського хлібопродукту" Юрій Косюк (1,1 мільярда доларів), власник компанії Ferrexpo Костянтин Жеваго (1,1 мільярда доларів) та співвласник групи "Приват" Ігор Коломойський (1 мільярд доларів).

Повний рейтинг наразі не опублікували, оскільки передплатники журналу ще не отримали перший номер, а на сайті видання можна лише оформити передплату.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть