Італія підтримає санкції проти російського газу – Ді Майо

Источник: ukrnovyny.com
война Италия Украина
Італія підтримає санкції проти російського газу – Ді Майо
Уряд Італії підтримає санкції проти російського газу.

Про це заявив глава МЗС країни Луїджі Ді Майо після зустрічі з колегами з Хорватії та Словенії у Загребі, передає Укрінформ з посиланням на ANSA.

«Італія не накладе вето на російські газові санкції», - сказав він.

Як повідомлялось, 24 лютого президент росії путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були звільнені від російських загарбників. У звільнених містах та селах зафіксовано масові вбивства росіянами цивільних осіб. Зокрема, у звільненій від загарбників Бучі виявили братську могилу, де поховано майже 300 чоловік, по вулицях лежать десятки тіл, деякі з них із зв'язаними руками.

Українська делегація в ОБСЄ ініціювала спеціальне засідання Постійної ради ОБСЄ у зв’язку з масовими вбивствами та тортурами проти цивільних, вчинених російськими військами на Київщині, зокрема у Бучі.

Європейський Союз, США, інші країни світу застосували потужні санкції проти росії як країни-агресора.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що якщо Європейський Союз не посилить пʼятий санкційний пакет проти росії, Київ зробить висновок, що відповідь не адекватна ситуації на місцях.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть