Мешканцям Деснянського району у Києві відключать гарячу воду

Источник: ukrnovyny.com
Киев водоснобжение
Мешканцям Деснянського району у Києві відключать гарячу воду

У Києві з 12 по 26 травня жителям Деснянського району відключать гарячу воду у зв'язку з проведенням гідравлічних випробувань на тепломережах. Про це повідомляє КП "Керуюча компанія Деснянського району Києва".

"Шановні жителі Деснянського району! З 12 по 26 травня цього року буде відсутнє гаряче водопостачання. У зв'язку з гідравлічними випробуваннями теплових мереж!" – йдеться у повідомленні керуючої компанії.

Нагадаємо, гідравлічні випробування тепломереж у Києві почалися з 9 квітня. При цьому мер Києва Віталій Кличко заявляв, що гарячу воду киянам відключати не будуть.

Зазначимо, у Києві у зв'язку з карантином різко знизився рівень оплати послуг ЖКГ. Повідомляли, що у місті продовжили пільговий період оплати комуналки до кінця карантину. Кличко відзначав, що сплачені за комуналку гроші дуже потрібні місту, тому що саме з цих коштів оплачується робота співробітників комунальних підприємств, закуповується пальне для комунальної техніки.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть