Українці зможуть отримувати через “Дію“ по 2000 грн щомісячної допомоги: коли стартують виплати

Источник: ukrnovyny.com
Дія
Українці зможуть отримувати через “Дію“ по 2000 грн щомісячної допомоги: коли стартують виплати

Українські переселенці, яким під час війни довелося залишити свої будинки через активні бойові дії, зможуть отримувати щомісяця через додаток "Дія" по 2000 грн від держави. Громадяни з дітьми зможуть додатково отримати на кожну дитину по 3000 грн.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, що кожен вимушений переселенець зможе розраховувати на отримання від уряду мінімальної грошової допомоги у розмірі 2000 грн. Кошти зараховуватимуться на банківські картки через мобільний додаток "Дія". Зареєструватися на отримання матеріальної допомоги можна буде вже з 30 березня. Увесь процес нарахування коштів відбуватиметься в електронному вигляді.

На кожну дитину, що переїхала разом з батьками із зони бойових бій, можна буде отримати від уряду 3000 грн.

Також Кабмін вже почав виплачувати по 6500 грн на карти єПідтримка українським підприємцям та найманим працівникам, які втратили постійний доход через російське вторгнення. Прийом заявок на отримання виплат здійснюється через програму "Дія".

Гроші на віртуальну картку зараховуються протягом 10 днів після оформлення заявки у "Дії". Витратити кошти можна на будь-що, зняти готівкою або перевести на іншу картку.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть