Обстріл Харкова: загинули 11 людей, десятки поранених

Источник: ukrnovyny.com
Україна Війна
Обстріл Харкова: загинули 11 людей, десятки поранених

Внаслідок обстрілу російськими військами житлових районів Харкова, який вівся ракетними системами залпового вогню "Град", загинули 11 людей, десятки дістали поранення.

Про це у Facebook повідомив голова Харківська ОДА Олег Синєгубов.

За його словами, війська РФ ведуть обстріли у районах Олексіївка, Салтівка, Павлове Поле. Причому роблять це вдень, "коли люди вийшли до аптек, за продуктами, за питною водою".

"Це злочин. Росія використовує тяжку артилерійську зброю! Через обстріли, які досі ведуться і зараз, не можемо навіть задіювати вчасно рятувальні служби та ліквідовувати наслідки. Лише на цю хвилину 11 загиблих, десятки поранених", — написав Синєгубов.

Радник голови МВС Вадим Денисенко повідомив, що по Харкову вівся ракетний обстріл Харкова, внаслідок якого постраждало виключно мирне населення.

"Путін очевидно робить ставки, що йому потрібна хоч якась перемога для того, щоб провести інформаційну картинку в себе в Росії. Псевдоперемоги на території України", — сказав Денисенко.

Він додав, що президент Росії Володимир Путін вже п'ятий день ховається в бункері і не виходить до народу.

"Параноїдально боїться за своє життя. Звичайно революцій в Росії не передбачається. Але він параноїдально боїться еліти", — зазначив радник голови МВС.

Що відомо

  • Радник голови МВС Антон Геращенко повідомив, що близько 13:15 28 лютого Харків піддався потужному удару "Градами".
  • Внаслідок потрапляння ворожого снаряду у чотириповерховий будинок у Харкові зайнялися п'ять квартир та дах будинку.
  • За інформацією Харківської міської ради, за останню добу до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О. І. Мещанінова та міської клінічної багатопрофільної лікарні №25 доправили 44 поранених, з них — 20 військових. Померли двоє військових і п'ятеро цивільних.
  • 28 лютого у Харкові перенесли початок комендантської години на 16:00.
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть