Українські військові зламали план наступу ворога на Чернігівському напрямку

Источник: ukrnovyny.com
Україна Війна
Українські військові зламали план наступу ворога на Чернігівському напрямку
На чернігівському напрямку сьогодні тривають бої з російськими загарбниками. Ситуація знаходиться під контролем Збройних Сил України.

Про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Оперативного командування «Північ».

«На чернігівському напрямку на сьогодні продовжують точитися бої. Днями оборонцям області вдалося знищити передовий пункт управління ворога та декілька колон з колісною та бронетехнікою, чим суттєво вибили його з колії та зламали план наступу. Ситуація знаходиться під контролем Збройних сил України та силовиків, які обороняють Чернігівщину від загарбників», - йдеться в повідомленні.

Водночас зазначається, що загарбники вдаються в паніці до звірячих методів - обстрілюють мирних людей, грабують та знищують їхні домівки вогнем артилерії й танків. Підрозділи росіян потрапляють в оточення українських військових. Аби якось вийти з оточення, вони наносять вогневі ураження по своїх же військах, які скуті ближнім боєм підрозділами ЗСУ, повідомили в командуванні.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть