Захоплення заручників у Луцьку: знешкоджено гранату, яку кинув зловмисник

Источник: ukrnovyny.com
Захоплення заручників у Луцьку: знешкоджено гранату, яку кинув зловмисник

У Луцьку поліція докладає усіх зусиль для забезпечення безпеки громадян під час проведення спецоперації СБУ, де чоловік взяв у заручники автобус з людьми. Вибухотехніки знешкодили гранату, яку викинув зловмисник. Про це повідомляє посилання на відділ комунікації ГУНП у Волинській області.

“Поліція докладає усіх зусиль для забезпечення безпеки громадян під час проведення спецоперації СБУ. На місці події перебувають міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та перший заступник голови СБУ – керівник Антитерористичного центру при СБУ Руслан Баранецький задля координації дій усіх залучених структурних підрозділів правоохоронних органів”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські допомагають співробітникам Служби безпеки України під час проведення ними спецоперації зі звільнення заручників, забезпечуючи правопорядок на місці надзвичайної події.

“Окрім того, вибухотехніки ГУНП у Волинській області знешкодили одну гранату, яку викинув зловмисник. Його особу встановлено, це – 44-річний мешканець Рівненської області”, - вказано у повідомленні.

Повідомляється, що середмістя Луцька залишається перекритим задля забезпечення безпеки громадян. Правоохоронці звертаються до містян із проханням не наближатися до місця події та не нагнітати обстановку в соцмережах. Усі задіяні сили скоординовано працюють задля якнайшвидшого звільнення заручників.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть