Олена Шуляк офіційно стала головою партії "Слуга Народу" замість Корнієнка

Источник: ukrnovyny.com
Олена Шуляк офіційно стала головою партії "Слуга Народу" замість Корнієнка

Вона була єдиною кандидатурою на цю посаду.

15 листопада, під час з'їзду партії "Слуга Народу" обрали нову очільницю політсили. Нею стала народна депутатка Олена Шуляк. 

Про це повідомляє речниця "Слуги народу" Юлія Палійчук.

Кандидатура Олени Шуляк була єдиною на цю посаду. Виступаючи як кандидатка на посаду голови партії під час XIII з’їзду, розповіла про ключові напрями змін та принципи. Зокрема, йдеться про швидкі та системні зміни на центральному рівні, швидкий інфраструктурний розвиток на місцевому рівні, активне інформування громадян про досягнення політичної команди, консолідація партії на всіх рівнях, створення єдиної згуртованої команди, системний зворотний зв’язок партії з громадянами та оновлення політичної еліти країни.

"Я вірю в партію. Вірю в нашу команду. В нашу здатність боротися і перемагати, яку ми демонстрували на виборах президента, парламенту та під час місцевих виборів. Тож вперед і працювати!" – підсумувала Олена Шуляк.

Нагадаємо, 8 листопада перший віцеспікер Верховної Ради Олександр Корнієнко ухвалив рішення скласти повноваження голови партії "Слуга народу". Таке рішення він пояснив бажанням глибше зосередитися на роботі першим заступником спікера Верховної Ради. Він запропонував на цю посаду Олену Шуляк, заступницю голови депутатської фракції партії.

Що відомо про новообрану очільницю

Зараз вона заступниця голови Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Голова Координаційної ради з вирішення проблемних питань у сфері містобудування при президентові України, магістр з бізнес-адміністрування, сертифікований аудитор (з 1999 р.).

До роботи у ВР вона була топменеджеркою у девелопменті та будівництві, екскерівницею наглядової ради Української будівельної спільноти, ексчленкинею правління Офісу ефективного регулювання (BRDO), а також співзасновницею Спілки українських підприємців (СУП). Шуляк пройшла до ВР за списком партії "Слуга народу" під номером 13.

Згідно з аналітикою руху ЧЕСНО, за перший рік роботи парламенту 9 скликання Шуляк входить до переліку нардепів, які мають найбільше ухвалених законопроєктів.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть