Росія привʼязала припинення вогню до виконання Україною вимог путіна – Кулеба

Источник: ukrnovyny.com
Україна Війна
Росія привʼязала припинення вогню до виконання Україною вимог путіна – Кулеба
Можливість припинення вогню російська сторона привʼязала до виконання вимог, висунутих президентом рф володимиром путіним до України.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на пресконференції за підсумками переговорів із главою МЗС росії сергієм лавровим в Анталії.

«Сьогодні я почув, що припинення вогню прив’язане російською федерацією до виконання вимог, висунутих президентом путіним на адресу України. У звʼязку з цим я хочу підтвердити ще раз, що Україна не здалася, не здається і не здасться», - сказав Кулеба.

Міністр констатував, що Київ готовий до дипломатії, шукає дипломатичні рішення, але поки що їх немає.

«Ми будемо самовіддано, жертвуючи собою, захищати нашу землю, наших людей від російської агресії», - підкреслив глава української дипломатії.

Кулеба також відзначив, що росія бажає, щоб Україна здалася, однак Україна бореться і вона зробила так, що план рф провалився.

Тристороння зустріч міністрів закордонних справ України, Туреччини та росії відбулася в рамках Анталійського дипломатичного форуму 10 березня.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть