Хмельницький завершує літо триденним музичним марафоном

Источник: ukrnovyny.com
Хмельницький завершує літо триденним музичним марафоном

У 2019 році музично-мистецький фестиваль Respublica проходитиме  у партнерстві з Представництвом ЄС в Україні. Музика лунатиме з 30 серпня по 1 вересня у Хмельницькому.

Кількість жанрів на Respublica FEST задовольнить навіть найвибагливіших слухачів: реп, дум-метал, рок, фолк та інші.  Виступатимуть такі відомі українські гурти, як роковий «Беz Обмежень», театральний «Хамерман знищує віруси», ямайський «Жадан і собаки» та вибухова Alyona Alyona.

У рамках фестивалю відбуватиметься пісенний конкурс «Голос нової української хвилі», де молоді співаки зможуть проявити себе. Для цих талантів буде споруджено окрему сцену.

“Respublica - унікальний український фестиваль сучасного вуличного мистецтва у всіх його проявах. Це розвиток молоді у різних напрямках. Адже на фестивалі буде багато локацій, що присвячені не тільки музиці, але й мистецтву, фотографії і танцю. У Креативній території ЄС на фестивалі ви можете дізнатись більше про європейські країни та просто відпочити.”, коментують у Представництві ЄС в Україні.

Спеціально до фестивалю з 31 серпня по 1 вересня буде представлено Креативну територію ЄС, де кожен бажаючий може дізнатися більше про європейські цінності та культуру, відпочити у зірковому наметі на м’яких пуфах, зробити селфі в спеціальній фотозоні ЄС, а на дітей чекатимуть творчі активності.

За посиланням можна знайти більше деталей про фестиваль і його цьогорічну програму http://respublicafest.com/. Вхід на фестиваль відтепер вільний.

Активності під час Respublica FEST відбудуться у партнерстві з Представництвом Євросоюзу в Україні в рамках проекту підтримки культурних та спортивних ініціатив в Україні.

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть