У столиці зазвучить новий Koktebel Jazz Fest

Источник: ukrnovyny.com
У столиці зазвучить новий Koktebel Jazz Fest

Київський Труханів острів прийматиме гостей на Koktebel Jazz Fest у партнерстві з Представництвом ЄС в Україні. Цього року фестиваль дещо змінено. Окрім локації організатори оновили і формат проведення заходу – “Творча дача”. На фестиваль запрошено близько 70 виконавців та груп. Серед них Goncharova Project, «Кукли Клауса» та інші.

Спектр розваг на Koktebel Jazz Fest привертає окрему увагу: поезія, пісні, фільми, виставки, ігри та конкурси. Організатори Koktebel Jazz Fest забезпечили таку кількість активностей, щоб кожен відвідувач відпочив та отримав задоволення. Для любителів спорту в просторі Koktebel Beach Stage навчатимуть заняттям йогою під особливо підібрану музику. На артмайданчику «Vintage Jazz» виступатиме відомий джазмен Майк Кауфман-Портніков. В іншій резиденції слухачі насолоджуватимуться виступом гурту «Shatur-Gudur» - яскравих представників класичного кримського року.

Для дітей також приготована окрема програма. На території «Jazz Kids» можна буде знайти різноманітні майстер-класи, незвичайні уроки з ленд-арту та надихнутись виступами найкращих дитячих джазових колективів. Прем'єра театрально-музичної фантазії: THE MUSICIANS OF BREMEN запланована на 8 вересня.

“Koktebel Jazz Fest – це унікальна подія, де народжується нова нація – нація прихильників джазу. Різний вік, різна культура, різні цінності об’єднуються під гру саксофона. Тут народжується справжня Європейська країна. Ми залюбки підтримаємо подію та запрошуємо до Креативної території ЄС”, коментують у Представництві ЄС в Україні.

Спеціально до фестивалю 7 та 8 вересня буде представлено Креативну територію ЄС, де кожен бажаючий може дізнатися більше про європейські цінності та культуру, відпочити у зірковому наметі на м’яких пуфах, зробити селфі в спеціальній фотозоні ЄС, а на дітей чекатимуть творчі активності.

Повний перелік розваг і таймінг можна знайти у програмі фестивалю на сторінці у Facebook.

Активності під час Koktebel Jazz Fest відбудуться у партнерстві з Представництвом Євросоюзу в Україні в рамках проекту підтримки культурних та спортивних ініціатив в Україні.

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть