Українець Олексій Новіков знову став найсильнішою людиною планети

Источник: ukrnovyny.com
Українець Олексій Новіков знову став найсильнішою людиною планети

Український стронгмен і володар звання найсильнішої людини на планеті Олексій Новіков в черговий раз довів свій титул на престижних міжнародних змаганнях. На турнірі World Ultimate Strongman — Strength Island, який проходив в Бахрейні, він переміг з відривом від суперників в 10 балів. Друге місце на змаганнях посів канадець Жан-Франсуа Карон, третім став латиш Алварс Смаукстеліс. На каналі Rogue Fitness в Youtube було опубліковано повне відео змагань.

"Не сила вирішує хто сильніший, а твій психологічний і моральний стан, твій рівень підготовки, здатність адаптуватися, стійкість до зовнішніх подразників, техніка і багато-багато іншого. Той, хто вважає себе сильним, той просто сильний, але для того щоб бути самим сильним цього мало. Думайте ширше панове. Всіх обійняв, всіх підняв ", — поділився емоціями від перемоги Новіков в Instagram. Нагадаємо, Олексій Новіков став першим українцем після Василя Вірастюка, якому вдалося завоювати титул найсильнішої людини в світі. 24-річний спорстмен є наймолодшим атлетом в світі, який володіє таким почесним титулом. Новіков став найсильнішою в світі людиною в листопаді 2020 року, перемігши на турнірі World Strongest Man в США.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от World's Ultimate Strongman (@worldsultimatestrongman)

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть