В Україні заснували хокейну Суперлігу без ХК «Кременчук»

Источник: ukrnovyny.com
Кременчук хокей
В Україні заснували хокейну Суперлігу без ХК «Кременчук»

В Україні заснували хокейну Суперлігу без ХК «Кременчук».

Ліга має шість клубів-співзасновників Українські хокейні клуби ухвалили рішення про створення хокейної Суперліги.

 Засновниками організації виступили: ХК «Білий Барс» (Біла Церква), МХК «Динамо» (Харків), ХК «Донбас» (Донецьк), ХК «Краматорськ» (Краматорськ), ХК «Маріуполь» (Маріуполь) та МХК «Молода Гвардія» (Дружківка).

Це рішення з'явилося після конфлікту, який відбувся раніше між представниками клубів.

11 листопада в офісі власника хокейного клубу «Донбас» Бориса Колеснікова відбулося засідання загальних зборів ТОВ «Українська хокейна ліга». Борис Колесніков залишив засідання і наказав це зробити підконтрольним йому клубам. Не зважаючи на це, засідання ТОВ «УХЛ» відбулося і був прийнятий ряд важливих рішень. Про це повідомляє пресслужба ФХУ.

Реакція Колеснікова не змусила себе довго чекати. Вже через півгодини після завершення засідання загальних зборів ТОВ УХЛ спортсмени, що представляють фарм-клуб «Донбасу» (а це 10 гравців) у молодіжній хокейній лізі – «Молоду Гвардію» – звернулися до головного тренера збірної України U18 з інформацією, що керівництво клубу наказало їм негайно залишити розташування збірної та повернутися в клуб. Також розташування покинули гравці основної команди, яка перебувала у Будапешті, а саме 6 гравців «Донбасу» та один з ХК «Краматорськ».

Після турніру Дисциплінарний комітет Федерації хокею України тимчасово відсторонив 7 хокеїстів за зрив підготовки національних збірних до чемпіонатів світу-2022 у дивізіоні 1В. Хокеїстів відсторонили від участі в будь-яких спортивних заходах. Тренерському штабу збірної України у терміновому порядку довелося викликати гравців, які прибули за дві годити до матчу. За даними Суспільного, замість відкликаних до збірної були залучені 7 гравців київського «Сокола», які мають російське громадянство.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть