Президент Грузії заявила про гібридну війну з боку РФ

Источник: ukrnovyny.com
Президент Грузії заявила про гібридну війну з боку РФ

Росія веде проти Грузії гібридну війну, вважає президент країни Саломе Зурабішвілі.

Як повідомляє ТАСС, так вона прокоментувала звинувачення на адресу РФ масштабної кібератаки, здійсненої на урядові та комерційні сайти в Грузії в жовтні минулого року.

"Здійснивши кібератаку на офіційний сайт президента Грузії 28 жовтня 2019 року, Росія безпосередньо атакувала суверенітет країни і національну безпеку, чим намагалася паралізувати діяльність державних інститутів. Зазначена кібератака є грубим порушенням міжнародних норм з боку Росії і наочним проявом гібридної війни", - сказано в заяві президента Грузії.

Раніше на брифінгу представник МЗС Грузії повідомив про причетність Генштабу Збройних сил РФ до кібератаки жовтні до 2019-го, пише "Грузия Online".

В результаті кібератаки були пошкоджені сервери, системи управління низки організацій і значно обмежено їх функціонування. Метою даної кібератаки було підірвати національну безпеку Грузії, завдати шкоди грузинському населенню і обмеженням, і підривом урядових серверів, а також інших організацій, розпалити хвилювання, заявляють у МЗС.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть