Усю Італію "закривають" на карантин через коронавірус

Источник: ukrnovyny.com
Италия карантин Covid-2019
Усю Італію "закривають" на карантин через коронавірус

Увечері понеділка, 9 березня, прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте заявив, що заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу будуть розповсюджені на всю країні.

Про це повідомляє інформагенція DPA.

Карантинні заходи на території всієї Італії почнуть діяти 10 березня. Місцевим жителям рекомендують залишатися вдома, уникати скупчень людей. Буде дозволено їздити лише на роботу або в разі якихось надзвичайних ситуацій. В усій країні скасовані всі масові заходи, зокрема, спортивні заходи та футбольні матчі. Про це пише ВВС.

Перед цим Італія закрила на карантин свої північні регіони - на карантині опинилися 16 мільйонів людей. Туди заборонений в’їзд та виїзд, а також обмежене пересування в середині так званої "червоної" зони – так італійці називають інфіковані провінції. Ці надзвичайні заходи триватимуть принаймні до 3 квітня.

Таких обмежень сучасна Європа ще не знала. Італійська влада зважилась на ці кроки після того як кількість заражених коронавірусом перевищила 7 тисяч, а кількість смертей сягнула цифри 366.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть