Оточити та взяти Київ неможливо – Арестович

Источник: ukrnovyny.com
Україна Війна
Оточити та взяти Київ неможливо – Арестович
Оточити і взяти Київ неможливо, адже під столицею діє велике угрупування ЗСУ.

Про це і телеефірі заявив радник голови Офісу Президента Олексій Арестович.

«Можу запевнити жителів Києва, в якому перебуваю я сам і мої родичі: Київ оточити неможливо, взяти його неможливо, за це можна не хвилюватися. Під Києвом діє достатньо велике угрупування наших військ, яке нищить противника. Вчора завдали йому чергового потужного удару, під час якого загинув командир полку, який наступав на Київ з боку Броварів. Вони тут просто фізично не пройдуть. І технічно взяти 6,5-мільойнну агломерацію, якою є Великий Київ, неможливо», - сказав Арестович.

Зараз, як наголосив Арестович, ЗСУ мають перевагу на полі бою.

«Ми маємо перевагу на полі бою, ми почали її перебирати на себе. Практично я не можу назвати жодного бойового зіткнення за останні три доби, а може і п'ять діб, де противник мав би успіх на землі, вони постійно зазнають поразки», - сказав Арестович.

Водночас він зауважив, що російські терористи вдаються до чеченсько-сирійської тактики і тероризують цивільне населення з метою психологічного тиску.

Тому, як додав Арестович, якщо у мешканців міст є можливість виїхати, треба нею скористатися.

Раніше Арестович заявив, що російські війська для того, аби прозвітувати про начебто розбиту ними українську техніку, фіксують на фото та відео власну знищену техніку.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть