Ворог знизив інтенсивність обстрілів, зараз перегруповується та змінює стратегію

Источник: ukrnovyny.com
Україна Війна
Ворог знизив інтенсивність обстрілів, зараз перегруповується та змінює стратегію
Станом на сьогодні російські загарбники знизили інтенсивність обстрілів, однак розслаблятися не можна, оскільки російські війська перегруповуються та змінюють стратегію.

Про це в ефірі UA:разом повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

«На цю хвилину ворог знизив інтенсивність обстрілів і бомбардувань, але не відмовився від наступальної стратегії. Тобто станом на зараз зниження інтенсивності треба розуміти так, що насправді ворог намагається перегрупувати війська, змінити стратегію. Тому що ми дали настільки потужну відсіч, що ворог не зміг реалізувати свої плани, як це було намічено, і зараз він їх змінює. Тому ми не повинні розслаблятися, ми повинні бути стійкими і готовими до наступної відсічі, яку обов’язково буде успішно проведено», - заявила Маляр.

Вона підтвердила, що ворог дійсно деморалізований, фактично російські загарбники зазомбовані на те, що вони йшли в Україну нібито звільняти місцеве населення від нацизму. Наразі велика частина російських військових хочуть вижити і складають зброю, тож необхідне інформування російських військових про те, що тут їх очікує лише смерть.

Відповідаючи на запитання щодо російської пропаганди, яка намагається дискредитувати українське керівництво, вона відзначила, що ця пропаганда працює на внутрішню аудиторію рф і під її впливом знаходяться російські військові.

Водночас варто зазначити, що після бомбардувань українських регіонів, які раніше були більш-менш дружніми до росії, зараз ставлення громадян України кардинально змінилося.

Заступниця міністра також попередила, що громадяни мають бути готовими до того, що та чи інша територія може потрапити під окупацію, однак українська влада ніколи не буде капітулювати.

«Ми повинні попередити людей, що так може бути, що на якийсь час тимчасово ворог може знаходитись на тій чи іншій території і тимчасово її зайняти, поки ЗСУ, поки ми всією державою не звільнимо ту чи іншу територію чи регіон. В цей момент дуже важливо зрозуміти, що пропаганді вірити не можна», - наголосила Маляр, додавши, що російська інформаційна спецоперація буде спрямована на те, аби переконати громадян, що влада капітулювала.

«Українська влада в жодному разі не буде капітулювати», - запевнила Маляр та закликала не вірити ворожій пропаганді.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть