Арестович звернувся до білорусів після провокативного авіаудару Росії

Источник: ukrnovyny.com
Беларусь Арестович
Арестович звернувся до білорусів після провокативного авіаудару Росії
Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович звернувся до білорусів із проханням не дозволяти втягувати себе у провокації, підготовлені керівництвом російської федерації.

Відповідне відеозвернення він опублікував у  Фейсбуці , передає Укрінформ.

Арестович повідомив, що під час візиту самопроголошеного президента республіки Білорусь Олександра Лукашенко в Росії літаки вдарили спочатку по території України в Рівненській області, а потім по території Білорусі. За словами радника керівника ОПУ, після цього білоруські солдати колонами пішли у бік білоруського кордону.

Він запевнив громадян Білорусі у тому, що Україна не збирається з ними воювати.

"Ви не повинні дозволити втягнути себе в цю злочинну авантюру, яку росіяни провокують цілком свідомо тепер уже не лише з використанням вашої інфраструктури, аеродромів та залпами балістичних ракет із вашої території. Тут уже пряма провокація – удар по українській території, удар по білоруській території. Не дайте втягнути себе у війну. Вона вам не потрібна. Ми за 15 днів знищили більше 12 тисяч військових. Не треба потрапляти до їхнього числа", – наголосив Арестович.

Як повідомлялося, російські літаки завдали удару по населеному пункту Копані в Білорусі, залетівши з території України.

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков заявляв, що російська авіація готується завдати провокаційного удару по ряду населених пунктів Білорусі.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть